VICOM otevřel novou prodejnu v pražských Holešovicích

24. 8. 2022

aktuality ze skupiny

Společnost VICOM si připisuje další úspěch, otevření již sedmé pobočky. Vína ze všech koutů světa jsou vám tak zase o kus blíže.

Věříme, že nově otevřená pobočka Wine shop & bar Bubenská má, díky své poloze v blízkosti kancelářských budov, ambice stát se příjemným místem pro posezení s kolegy po práci i místem pro pracovní setkávání.

Současně bude nová pobočka, stejně tak jako ostatní vinné bary ze sítě VICOM, fungovat jako výdejní místo pro e-shop. Z pohodlí domova si tak vyberete česká i světová vína, destiláty a řemeslná piva a cestou z práce si je na pobočce vyzvednete. Široký sortiment vín k zakoupení s sebou naleznete také přímo ve vinném baru a i zde vína nakoupíte za e-shopové ceny.

Ve Wine shop & bar Bubenská pro vás také pravidelně pořádají ochutnávky a vinné akce. Přijďte tento čtvrtek 24. 08. 2022 na Sylvánské zelené 5x jinak nebo příští čtvrtek 01. 09. 2022 zavzpomínejte na uplynulé léto na akci Růžová vína – loučení se s létem.

Wine shop & bar Bubenská

Bubenská 1477/1,
170 00, Praha 7 – Holešovice
tel.:+420 603 409 705
e-mail: [email protected]
Otevírací doba:
Po—Pá: 10:00 — 18:00
So: Zavřeno
Ne: Zavřeno

VICOM je známým a vyhledávaným specialistou na česká i zahraniční vína a synonymem pro široký výběr kvalitních vín ze všech koutů světa. Vína pro vás do ČR vozí už od roku 1993.
E-shop vicom-vino.cz je určen pro maloobchodní velkoobchodní zákazníky, a kromě širokého výběru vín nabízí také doplňkový sortiment, jako jsou destilátyřemeslné pivo, vybrané nealkoholické nápoje a nejrůznější delikatesy.