Vedení společnosti TESLA Lighting s.r.o. převzal Josef Ševčík

23. 5. 2024

aktuality ze skupiny

Skupina FWG atlantiso jmenovala na pozici jednatele klíčové dceřiné společnosti TESLA Lighting s.r.o. Josefa Ševčíka. Společnost se nyní zaměřuje na posílení značky TESLA na lokálním trhu a expanzi do zahraničí.

 

Josef s firmou spolupracuje od prosince 2021, kdy nastoupil na pozici CSO pro retail. Po úspěšném nastavení obchodní divize B2C a stabilních obchodních vazeb na významné retailové zákazníky, mu byly postupně předávány i další zodpovědnosti, týkající se provozu firmy. Od loňského roku se již ve spolupráci s vedením skupiny podílel na strategickém řízení společnosti. „Pepa nás přesvědčil o svých profesních i lidských kvalitách. Jako jednatel byl pro nás jasnou volbou a přeji mu v jeho nové roli mnoho úspěchů,“ dodává ke jmenování Jan Krásenský, předseda představenstva FWG atlantiso.

 

Josef je specialistou zejména na B2B prodeje. Má za sebou několikaleté zkušenosti s vedením obchodních týmů a obchodní činností. Je dravý a nejlépe se cítí na jednání se zákazníky, dodavateli nebo partnery. Nechybí mu smysl pro detail a dokáže se velmi rychle zorientovat v každé problematice. Při jednání preferuje otevřenou komunikaci a hledání WIN-WIN dohod. Jako vášnivý sportovec na sobě neustále tvrdě pracuje. Vypracování na pozici jednatele vnímá jako významný profesní úspěch. V soukromí pak řadí mezi své největší úspěchy svou senzační rodinu.

 

 „Mým cílem je vybudovat společnost, kde je radost pracovat a kde spokojený zákazník není jen fráze z marketingové příručky. TESLA Lighting je tradiční, ale zároveň pružná a efektivní společnost. Společně s týmem budujeme značku, která se stane pro všechny zákazníky první volbou pro osvětlení pracovního i domácího prostředí,“ uvádí nový jednatel společnosti Josef Ševčík.

 

O Josef Ševčík:

Je obchodníkem tělem i duší, který obchod miluje a prodává již od útlého dětství. První profesionální zkušenosti získal ve společnosti AMCICO, kde prodával životní pojištění. Následně ve společnosti Mediatel vyrostl z obchodního zástupce až na obchodního ředitele, odtud se přesunul do společnosti COMGATE, kde na pozici CSO řídil tým, který nabízel platební brány pro e-commerce. Do Tesly nastoupil v prosinci 2021 na pozici CSO. Je sportovec. Kromě sportu tráví svůj volný čas hlavně manželkou a třemi dětmi, a také četbou, poslechem hudby nebo s přáteli.