Tesla na veletrhu Light + Building 2024

27. 3. 2024

aktuality ze skupiny

V posledních třech dnech jsme se ponořili do světa světelných inovací a setkali jsme se s ohromujícím úspěchem na výstavě, která se nedávno konala. V 11 pavilonech a více než 60 prochozených km, jsme prošli expozicemi od světelných panelů v hodnotě 300 tisíc až po klasické žárovky.

 

Toto setkání nebylo pouze o prohlížení produktů, ale také o budování vztahů. Měli jsme jedinečnou příležitost setkat se se stávajícími dodavateli, ale i s potenciálními partnery. A věřte, že jsme nezůstali jen u prohlížení. Našli jsme několik produktů, které mohou rozšířit naše portfoliu a objevili jsme také možnosti pro získání stávajících produktů za lepší ceny nebo v lepší kvalitě, zejména co se týče žárovek v energetické třídě A.

 

V našich kancelářích máme nyní spoustu vzorků od pouličního osvětlení s vyměnitelným zdrojem, na který je velká poptávka, až po lampičky, zejména do retailové sekce. Toto setkání nebylo jen o obchodních příležitostech, ale také o výměně názorů s konkurencí o současném stavu trhu a jeho budoucím vývoji.

 

Pro Teslu to byla velice přínosná událost, ale také fascinující zkušenost. Jsme nadšeni z dosažených výsledků a netrpělivě očekáváme další podobné příležitosti, které nám přinesou novou inspiraci a obchodní příležitosti.