TESLA lighting na prestižním veletrhu

7. 12. 2021

aktuality ze skupiny

Společnost TESLA lighting se ve spolupráci s Design Centrem CzechTrade na konci září 2021 zúčastnila prestižního mezinárodního designérského veletrhu S/ALON BUDAPEST, na kterém představila svou řadu designových LED žárovek.

Jedná se o první akci pod záštitou Design Centra CzechTrade, jehož posláním je propagovat a zviditelnit český průmyslový design v zahraničí. Zároveň jde o podporu inovací, konkurenceschopnosti a exportu tuzemských firem.

Designové LED žárovky kombinují tradici a nejmodernější technologie. Vzhledově připomínají klasické žárovky, ale obsahují nejnovější LED technologií COG filament. Díky čipům umístěným na tyčinkách ze syntetického safíru a skleněnému provedení baňky vypadají a svítí jako žárovky s wolframovým vláknem. Lze je proto využít i v těch designově nejnáročnějších aplikacích. Vysoká účinnost LED žárovky zároveň přináší úsporu energie až 90 % (LED 4W ≈ 40W klasické žárovky). Absence UV a IR záření zaručuje absenci negativního vlivu žárovek na člověka.

TESLA lighting je česká značka a česká firma známá po celém světě jako přední dodavatel světelných zdrojů a osvětlení pro všechny segmenty rodinného i profesního života. TESLA lighting maximálně pracuje na inovacích a kvalitě – všechna světla z její produkce prochází sérií měření ve vlastních laboratořích, aby se k zákazníkům dostalo jen světlo té nejvyšší kvality.
Více informací naleznete přímo na stránkách TESLA lighting.