Společnost Solverita: Chceme být průkopníky českého IT trhu

4. 5. 2022

aktuality ze skupiny

Poptávka trhu po IT poskytovateli, který zákazníkům z řad menších a středně velkých firem nabídne vše od běžných servisních řešení a podpory uživatelů až po systémovou integraci se správou velkých datových celků, navíc na špičkové úrovni a s notnou dávkou osobní péče, nás vedla k rozhodnutí založit společnost Solverita. Dali jsme dohromady tým zkušených odborníků ze světa IT a jeho prostřednictvím chceme přinášet vysoké standardy péče o IT infrastrukturu firemních zákazníků a zároveň být také partnerem pro každodenní fungování jejich byznysu.

Solverita – péče o firemní IT vyřešena

Hlavním posláním společnosti je dodávat v B2B segmentu ucelená ICT řešení, a to jak jednorázová v časově ohraničených projektech, tak i při dlouhodobé správě IT prostředí. Solverita nabízí špičkovou úroveň péče založenou na dlouholetých zkušenostech, hlubokých znalostech, profesionalitě a lidském přístupu. Veškerou svou činnost šije na míru firemním zákazníkům.

„Chceme přinášet vysoké standardy péče o IT infrastrukturu firemních zákazníků a zároveň být partnerem pro každodenní fungování jejich byznysu,“ říká CEO společnosti Pavel Mühl. „Kombinujeme osobní přístup menší firmy s tahem na bránu velké společnosti.“

Jasná identita značky

O kompletní vizuální identitu společnosti Solverita se postarala další z firem skupiny FWG Atlantiso, marketingová agentura Kreema. Celé pojetí vychází z názvu společnosti, který je tvořen anglickým „solve“ (vyřešit) a latinským „veritas“ (pravda).

 

Grafiku vystihují 4 základní hodnoty společnosti: Inovace, jednoznačnost, spolehlivost a kvalita. Identitu tvoří moderní a čistý design, kde dominuje bílá barva v kombinaci zelené a modré. Grafické prvky jsou tvořeny nadčasově a odráží technologické prostředí.

Solverita pomáhá řešit problémy v oblasti IT

Solverita zjednodušuje fungování v oblasti informačních technologií a podporuje růst svých zákazníků. Tým tvoří přední IT profesionálové, jejichž práce stojí na jasně definovaných standardech a úrovních kvality, spolehlivosti a především nadstandardní znalosti IT prostředí. To vše předurčuje společnosti být špičkovou společností ve svém oboru. Solverita má navíc v zádech podporu své mateřské skupiny FWG atlantiso a díky tomu svůj rozvoj a strategii staví na finančně silném a stabilním zázemí.

Solveritu čeká mnoho výzev a my věříme, že si s nimi hravě poradí. Buďte v obraze: Sledujte webové stránky společnosti www.solverita.cz.

Solverita – IT vyřešeno.