Prime Call nevede monolog, naslouchá. Nyní s novou identitou.

7. 3. 2022

Společnost, která zjednodušuje komunikaci. Společnost, která se dynamicky rozvíjí. Společnost, která se perfektně stará o své zaměstnance. Společnost s 20 lety zkušeností. Společnost s novou vizuální identitou. To je Prime Call.  

Callcentrum Prime Call v současné době poskytuje aktivní telemarketingové služby – sjednávání schůzek pro obchodní zástupce, znovuzískávání ztracených zákazníků, retenci zákazníků nebo aktivní průzkumy trhu.

Zakládá si především na kvalitě svých služeb. Ke klientům i zaměstnancům přistupuje s nadstandardní profesionalitou. Vizitkou dobře odvedené práce je spolupráce s klienty jako O2 Czech Republic a.s. nebo např. TMobile Czech Republic a.s. 

Misí Prime Call je DIALOG. Dialog mezi společností a koncovým spotřebitelem. Dialog mezi vedením a zaměstnanci. Neztratit se v záplavě nepodstatných informací a soustředit se na to důležité – to je oč tu běží. Po 20 letech společnost mění svou vizuální identitu. Nové logo a barvy spolu s novými grafickými prvky startují novou éru společnosti.

Logo je jednoduché, jasné a pro všechny dobře čitelné. Přesně takové, jaká je sama společnost. Hodnoty Prime Call – vstřícnost, spolehlivost, individuální přístup, důvěra a naslouchání – ty všechny se v nové grafice odrážejí.

Prime Call má svou osobnost a jedinečnost. Má na to se (nejen) ve své grafice odlišit od konkurence. A to i činí. Nehledejte žádné nastylované usměvavé telefonní operátory. Hledejte symboly opravdového dialogu. 

A co čeká Prime Call dál? Nezůstává pouze u vizuálního stylu. Vrhá se na nové webové stránky, které brzy spatří světlo světa. Ale ten hlavní cíl má jasný – rozšiřovat portfolio služeb a vytvářet callcentrum nové generace 

O Prime Call ještě hodně uslyšíme.